Sedm podrobných faktů o plastické operaci očních víček v MediEsté Clinic

Přemýšlíte nad plastickou operací horních nebo dolních víček? Přinášíme vám komplexní informace o blefaroplastice, které vám pomohou lépe porozumět tomuto oblíbenému estetickému zákroku.

1) Blefaroplastika je extrémně populární.

Blefaroplastika, jíž název je odvozen z řeckých slov blepharon („víčko“) a plasin („formovat“), je jedním z nejvyhledávanějších estetických zákroků. Tento zákrok účinně řeší problémy s víčky a dodává očím mladistvý vzhled.

2) Komplexní léčba očních víček.

Blefaroplastika je účinná nejen pro korekci povislých horních víček, ale také pro odstranění očních váčků a krepovité kůže pod očima, což vede k přirozenějšímu a hladšímu vzhledu. Otoky pod očima mohou vrhat stín na danou oblast a často mohou být jednou z příčin vzniku tmavých skvrn pod očima.

3) Ambulantní zákrok s komfortem pro pacienta.

Všechny plastické operace víček provádíme s intravenózní anestezií, aby byl zákrok pro pacienta velmi pohodlný a pacient se cítil uvolněně. Celý proces je prováděn s maximální pečlivostí a pacient je informován o každém kroku.

4) Zlepšení zraku a kvality života.

Plastická operace víček může mít pozitivní dopad nejen na estetiku, ale i na funkčnost oka, například odstraněním kůže zasahující do zorného pole, což vede ke zlepšení periferního vidění a celkové kvality života.

5) Rychlá rekonvalescence.

Blefaroplastika se typicky provádí ambulantně, což umožňuje pacientům vrátit se domů hned po zákroku. Pacienti se často mohou vrátit k běžným aktivitám již během několika dnů, což z blefaroplastiky činí jeden z estetických zákroků s nejkratší dobou rekonvalescence.

6) Dlouhotrvající výsledek.

Výsledky blefaroplastiky jsou dlouhodobé. I když se zlepšení projeví již brzy po zákroku, konečný efekt může být viditelný až po několika měsících. Otoky a modřiny se budou postupně zmenšovat, zatímco konečné kontury a tvar se budou rozvíjet. Dodržováním doporučení pro péči po operaci a udržováním zdravého životního stylu si mohou pacienti užívat stálých výsledků po mnoho let.

7) Kombinace s dalšími estetickými zákroky pro komplexní vzhled.

Blefaroplastika může být kombinována s dalšími procedurami estetické chirurgie, jako jsou facelifting, laserové omlazení pleti či aplikace botulotoxinu, pro dosažení harmonického a komplexního vzhledu.

V MediEsté Clinic dbáme na individuální potřeby každého pacienta. Jsme připraveni odpovědět na všechny vaše otázky a poskytnout vám profesionální péči na cestě za obnovenou sebedůvěrou. Kontaktujte nás a domluvte se na konzultaci, abyste zjistili více o možnostech, které pro vás máme.


Niťový lifting podbradku s technikou Aptos v MediEsté Clinic

V dnešní době si mnoho lidí přeje mít mladistvý vzhled, avšak ne každý je připraven podstoupit invazivní chirurgický zákrok. V MediEsté Clinic nabízíme moderní


Blefaroplastika

S postupujícím věkem může mnoho z nás pozorovat proměny v oblasti očí, konkrétně ochabnutí kůže a tukové váčky na horních víčkách. Tento jev v estetické chirur