Niťový lifting podbradku s technikou Aptos v MediEsté Clinic

V dnešní době si mnoho lidí přeje mít mladistvý vzhled, avšak ne každý je připraven podstoupit invazivní chirurgický zákrok. V MediEsté Clinic nabízíme moderní a šetrnou metodu niťového liftingu – techniku Aptos – pro ty, kteří touží po výrazném omlazení bez klasického chirurgického face-liftu.

Představení techniky Aptos:

Aptos, často označovaný jako "zlaté nitě", je systém vstřebatelných nití vyvinutých pro neinvazivní lifting a vypnutí kůže. Jsou složeny z kyseliny polymléčné a polykaprolaktonu, takže tyto nitě poskytují dvojí účinek: Liftingový efekt a postupné uvolňování látek podporují hydrataci a sjednocení barvy pleti.

Pro koho je metoda vhodná?

Technika Aptos je ideální pro klienty s mírným až středním ochabnutím kůže v oblasti podbradku. Je vhodná pro ty, kteří preferují méně invazivní zákrok oproti tradičnímu chirurgickému neckliftu.

Jak probíhá zákrok?

V MediEsté Clinic klade velký důraz na bezpečnost, komfort a spokojenost našich pacientů. Proto je niťový lifting s technikou Aptos prováděn následujícím způsobem:

Konzultace s lékařem: Před samotným zákrokem probíhá konzultace, kde lékař a pacient společně proberou všechny konkrétní potřeby a přání pacienta. Je to klíčový moment, kdy se stanovují očekávání a detaily zákroku.
Aplikace lokální anestezie: Pro maximální komfort pacienta se během zákroku aplikuje lokální anestezie. Díky ní je zákrok bezbolestný.
Šetrné vložení nití do kůže: S použitím speciálních jehel jsou nitě aplikovány do tukové vrstvy kůže.
Modelování a napínání kůže: Po vložení nití lékař pečlivě modeluje a napíná kůži, aby dosáhl optimálního a přirozeného efektu omlazení.
Výsledkem je pevnější a vyliftovaný vzhled oblasti podbradku. Pacienti odcházejí z MediEsté Clinic s elegantní a přirozeně vyhlížející konturou obličeje.

Po zákroku a zotavení:

Většina pacientů se cítí pohodlně téměř ihned po zákroku. Lehký otok či zarudnutí může trvat několik dní. Pacienti by měli být opatrní a vyvarovat se intenzivní fyzické námahy po dobu jednoho týdne.

Pokud hledáte moderní metodu estetické medicíny pro omlazení obličeje bez chirurgie, niťový lifting technikou Aptos v MediEsté Clinic je pro vás ideální volbou. Kontaktujte nás pro více informací nebo konzultaci.

 


Sedm podrobných faktů o plastické operaci očních víček v MediEsté Clinic

Přemýšlíte nad plastickou operací horních nebo dolních víček? Přinášíme vám komplexní informace o blefaroplastice, které vám pomohou lépe porozumět tomuto oblí


Blefaroplastika

S postupujícím věkem může mnoho z nás pozorovat proměny v oblasti očí, konkrétně ochabnutí kůže a tukové váčky na horních víčkách. Tento jev v estetické chirur